NOTÍCIES

i aparicions en premsa

De Transformació Digital i Gestió Tecnològica

Catalunya amb el coronavirus viu un repte importantíssim econòmic i de recuperació de totes les seves empreses.

La ciberseguretat durant la pandèmia

En plena pandèmia, és molt important estar protegits davant l'augment de casos de ciberatacs, i per això es recomanen sol·lucions de ciberseguretat per evitar disgustos.

Les càmeres, clau contra el Covid-19

La tecnologia s'ha convertit en un gran aliat per combatir el Covid-19, especialment per respectar les mesures aplicades pel Govern.

La necessitat de digitalitzar les escoles

El confinament causat en el seu moment pel Covid-19 ha d'impulsar el procés de digitalitació de les escoles, que de moment han apostat per sol·lucions que no han agradat i satisfet a la majoria d'estudiants (ni als seus pares).

Els (veritables) guanyadors de la pandèmia

Sense fer molt de soroll, i sense el ressò mediàtic de la premsa, Rainbow, aplicació d'Alcatel-Lucent Enterprise, ha sapigut guanyar-se als clients a base d'un software segur, i també per la seva tasca social.

IT, la clau de la resiliència

El 14 de Març de 2020 ens vam trobar immersos en una crisi mai viscuda abans. En el termini de 48 hores les nostres organitzacions havien d’adaptar-se a un nou entorn de treball.

Esade: Solucions informàtiques i tecnològiques per al teletreball

Compartim amb vosaltres la publicació de la revista Esade Alumni, edició especial dedicada a les solucions tecnològiques per al teletreball.

Càmeres lectura matrícula a Girona

Compartim amb vosaltres la instal·lació de càmeres que hem dut a terme a Girona. Text extret de https://web.girona.cat/

Asset tracking per a Hospitals

Ara més que mai la gestió de pacients en els centres hospitalaris és fonamental. La pressió a la que s’han vist sotmesos tots els recursos en les últimes setmanes aflora un cop més la necessitat de reflexionar sobre els mecanismes per a optimització de recursos.

COVID 19 Accions especials

En els temps actuals de dificultats des d'Ene Telecom volem col·laborar amb la nostra societat per a millorar la situació de totes les persones que ens envolten.

Facilitem el teletreball

Davant les nombroses peticions dels nostres clients per a conèixer les possibilitats de treballar des del domicili, recordem les opcions disponibles per a implementació immediata.

Tendències del sector hospitalari

El sistema sanitari actual no és sostenible. Les malalties cròniques, l’envelliment de la població i les majors expectatives d’usuaris pels avenços mèdics, fan que el sector sanitari generi cada cop majors costos.

Ciberseguretat: La seguretat de la nova era

L’informe Global Cyberattack Trends de 2019 de Sonicwall, ens deixa unes dades gens esperançadores pel que fa al nombre d’atacs digitals, que augmenten de forma significativa any rere any.