Les càmeres, clau contra el Covid-19

Just quan entrem en la denominada “nova normalitat”, es veu que faran falta diverses eines per evitar ser confinats un altre cop. Les mesures de distanciament social imposades pel Govern han provocat que la tecnologia es converteixi en un gran aliat per assolir aquests objectius. Distàncies de 2m entre persones, o un control de aforament exhaustiu en els diversos establiments seran part de les nostres vides durant un cert temps.

Un dels productes que més expectativa ha generat, a part de ser clau pel control d’aforament, són les càmeres. Aquestes son claus per complir amb la normativa. Amb els rebrots recurrents, està clar que tant els establiments privats com els públics hauran de recórrer a aquesta eina pel control continu del aforament.

Les raons per la instal·lació d’aquest tipus de càmeres son diverses. Primer, perquè en certa manera estan obligades pel govern. En segon lloc, els propis clients poden arribar a queixar-se per les aglomeracions, per lo que les empreses i altres llocs públics han de garantir que es compleixi el control d’aforament. I en tercer lloc, i el més important, el control d’aforament (que és gràcies a les càmeres), es clau per la seguretat tant dels clients com els empleats.

Finalment, està clar que el Covid-19 serà part de les nostres vides durant un període llarg i estès de temps. Per això s’han de prendre totes les mesures necessàries. S’ha d’entendre que les inversions que es realitzaran en les càmeres no seran sol només per un cert temps, sinó que el seu ús serà generalitzat durant un període llarg de temps (fins que el coronavirus convisqui amb nosaltres).