L’Ajuntament de Vilafranca, presenta la seva nova web.

El dia 26 de Gener, l’Ajuntament de Vilafranca va presentar la seva nova web, que ha comportat un canvi de plataforma i l’activació de noves funcionalitats

Dintre d’aquestes noves funcionalitats, es posa en funcionament un servei de xat a la web, que engega ,en fase inicial amb dues oficines d’atenció l’OAC i l’OME, la plataforma seleccionada per l’Ajuntament, ha sigut Rainbow, amb els serveis d’integració desenvolupats per Aplicaciones Electricas Ene.

Com que no es un chatbot, s’obre un nou canal de comunicació amb ciutadania i empreses alternatiu a les trucades telefòniques convencionals. Ofereix una atenció personalitzada per part del personal d’aquestes dues oficines, fet diferencial per poder resoldre dubtes i agilitzar més les respostes de la ciutadania i empreses.

L’ aplicació que ha desarrotllat Aplicaciones Electricas Ene , dóna la funcionalitat de poder donar més d’una resposta alhora per agent d’atenció al públic, en lloc de com fins ara, amb la telefonia convencional que només pot atendre una única trucada simultània per agent.

Des de Aplicaciones Electricas Ene, estem molt orgullosos de la confiança que ha tingut amb nosaltres l’Ajuntament de Vilafranca i poder realitzar aquest desenvolupament pioner a tot Catalunya i Espanya , sabem que es el primer de molts altres que posarem en funcionament en altres Organismes Públics i Empreses Privades per els seus departaments de Call Center

https://comunicacio.vilafranca.cat/noticies/lajuntament-de-vilafranca-presenta-la-nova-web-vilafrancacat