Estudi de la Cambra de Comerç i el teletreball

Segons un estudi presentat aquest mes de Novembre en la Cambra de Comerç d’Espanya, més d’un 74% dels espanyols, consideren que el seu lloc de feina els hi permetria teletreballar, en remot totalment o parcialment.

Un dels punts que més s’ha valorat en aquest estudi, per part dels treballadors, és la reducció de temps de desplaçament així com en un alt estalvi en despeses personals.

Són ja moltes, les grans i petites companyies que s’estan adaptant al teletreball, realitzant o bé torns rotatius o simplement fent anar als seus treballadors un dia a la setmana per a realitzar les reunions de grup, seguiment etc.
Aquest estudi també va detectar, que les dificultats a les quals s’enfronten tant l’empresa com els treballadors en un alt índex, gairebé fregant el 40%, és la consideració de millorar els recursos tècnics, o connexions a internet, en els domicilis dels treballadors.

Ene Telecom , i ja des del principi de la pandèmia, venim ajudant als nostres clients perquè tant els seus sistemes de Seguretat Informàtica així com les seves Plataformes de Comunicacions Unificades, estiguin preparades per a fer realitat el teletreball de la seva plantilla.

Vols saber més?

T’ajudem?