“El cloud de les Pymes”

L’estimació d’estalvi que poden tindre les petites i mitjanes empreses que migren les seves aplicacions al núvol seria d’un 60 i podria arribar al 70% dels costos de la seva factura energètica.

Les Pymes estan pagan per a equips que realment no necessiten,  l’any de la Pandèmia ,va fer que aquesta situació es fes més greu amb la majoria de les seves plantilles teletreballan, la NO  Transformació Digital, els hi ha fet mantenir uns equips antics, i en molts casos sobre dimensionats.

La avantatge del DataCenter  envers una instal.lació tradicional, es que a banda del compliment de tots els requisits legals,  de les mides de seguretat per evitar en tot lo possible atacs informàtics,  disposen de hardware eficient que consumeix menys recursos, la virtualització, i si a mes li sumen una flexibilitat de pagament, fa del tot recomanable la migració del equipament de les Pymes cap al Cloud.

Des de Aplicaciones Electricas Ene, us podem ajudar a realitzar una TRANSFORMACIÓ DIGITAL,  amb coherència, i amb tots els professionals de totes les Àrees, amb prebenda, Enginyers, qualitat, etc. implicats.

Amb col·laboració amb el nostre operador An Connect, tancarem el cercle amb una bona transmissió de dades, envers els llocs de treball i el DataCenter