Desplegament de xarxa, suport presencial en el Mundial Handbol 2021

Aplicaciones Electricas Ene, ha sigut escollida per l’Ajuntament de Granollers, per a fer el desplegament de xarxa  durant el Mundial Femení de Handbol .

El Palau d’Esports, serà escenari de 38 partits, des de la fase preliminar fins a la fase final. A Granollers jugaran la fase preliminar els grups A (França, Montenegro, Angola i Eslovènia) i F (Dinamarca, Corea del Sud, Tunísia i República del Congo)

Equipament per a periodistes amb més de 250 connexions simultànies wi-fi i 200 Lan, en les primeres classificatòries, esperant que siguin més de 1000 a la final.

Donem servei amb tècnics presencials durant tot el període del Mundial que es desenvolupa  a la ciutat de Granollers., tant en dies  festius com a feiners.

En paraules de la nostra directora comercial Montse Muñoz, : ” estem orgullosos com empresa  de Serveis,  ha estat un gran repte humà , professional i tecnològic, i agraïm la confiança  amb l’Ajuntament de Granollers i el seu Departament d’informàtica,  per designar-nos a dur a terme aquest projecte en aquest esdeveniment tan important per la Ciutat de Granollers.”

Granollers acull aquest Mundial gràcies a la importància que  el handbol i el BM Granollers té per a la ciutat. Aquesta llarga tradició, de més de 77 anys, ha fet que Granollers hagi estat subseu olímpica de la competició d’handbol i escenari del Campionat del Món masculí de 2013.

#SheLovesHandball