Adaptació, teletreball, reptes

Seguint la recomanació sanitària de les Comunitats Autònomes, d’evitar en la mesura del possible desplaçaments, el nostre client es va enfrontar a el repte, de seguir donant servei dual, tant a llocs de Treballs a les seves oficines, com a treballadors remots des del seu habitatge, a banda, des del Comitè d’Empresa, es decideix realitzar torns setmanals rotatius.

 

Des Ene, els hi vàrem recomanar, com que ja tenien la seva plataforma de comunicacions Alcatel amb llicències universals, la implementació de Rainbow, que pot adaptar-se a qualsevol tipus de requisit i és fàcil de descarregar en qualsevol dispositiu mòbil o PC, podent alhora mantenir l’extensió física a les taules de les seves oficines, i no haver de realitzar reprogramacions des SAT.

 

Amb la col·laboració de el Departament de Recursos Humans, vam realitzar sessions de formació als usuaris, perquè amb una única plataforma puguin tenir presència, xat, trucades i videoconferències.

 

En definitiva, s’ha aconseguit en un temps rècord, un sistema de comunicació complet, que respon a les necessitats del nostre client, àgil i esglaonadament.